Κτίρια υπό κατασκευή

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Σεούλ πρόκειται να ανεγερθεί ο πρώτος ουρανοξύστης με επίκεντρο το gaming!

H Netmarble Games, η Νο.1 Νοτιοκορεάτικη εταιρία ανάπτυξης λογισμικού παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα, πρόκειται να επενδύσει το ποσό των 312 εκ. Ευρώ για την ανέγερση ενός ουρανοξύστη στην περιοχή Guro της Σεούλ. Η περιοχή αυτή βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της πόλης και έχει εξελιχθεί στην έδρα της ψηφιακής βιομηχανίας της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας.

Το κτίριο θα έχει 39 ορόφους, συνολική επιφάνεια 180.000 τ.μ. και θα χωροθετηθεί στη θέση μιας παλιάς εγκατάστασης καθαρισμού νερού. Προορίζεται για να στεγάσει τα γραφεία όχι μόνο της Netmarble Games, αλλά και άλλων εταιριών σχεδιασμού και ανάπτυξης ψηφιακών παιχνιδιών, βίντεο και κινούμενου σχεδίου. Επίσης θα φιλοξενεί κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (Research & Development) καθώς και μουσείο ψηφιακού παιχνιδιού. Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει ακόμα πάρκο, αθλητικές και ιατρικές εγκαταστάσεις, συνεδριακό κέντρο και εγκαταστάσεις αναψυχής. Η κατασκευή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2017 και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ως τον Σεπτέμβριο του 2019.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή