Flashback στην 24η Φεβρουαρίου

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 24η Φεβρουαρίου-1

Ο τότε Αμερικανός πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ «λούζεται» με κονφετί από το πλήθος κατά την επίσκεψή του στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 1960 (AP Photo).

Flashback στην 24η Φεβρουαρίου-2

Ο τότε Αμερικανός πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον με φόντο το Σινικό Τείχος λίγο πριν συμμετάσχει σε συζητήσεις με την πολιτική ηγεσία της Κίνας το 1972 (AP Photo).

Flashback στην 24η Φεβρουαρίου-3

Την ίδια μέρα to 1981 στη Μεγάλη Βρετανία, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αναγγέλλουν τους αρραβώνες του πρίγκιπα Κάρολου με τη Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ (AP Photo).

Flashback στην 24η Φεβρουαρίου-4

Σε αυτή την φωτογραφία του 1984 ο Στιβ Τζομπς παρουσιάζει τον νέο προσωπικό υπολογιστή Macintosh της εποχής (AP Photo/Paul Sakuma, File)

Flashback στην 24η Φεβρουαρίου-5

Η Μπεναζίρ Μπούτο, πρωθυπουργός του Πακιστάν έχει συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπους στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη στο Τόκιο στις 24 Φεβρουαρίου του 1989. Οι δύο ηγέτες είχαν παραστεί νωρίτερα στην κηδεία του αυτοκράτορα Χιροχίτο (AP Photo/Doug Mills).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή