Flashback στην 6η Μαρτίου

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 6η Μαρτίου-1

Πάνω από 60.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Γιούνιον Σκουέρ της Νέας Υόρκης, στις 6 Μαρτίου του 1930, για να διαδηλώσουν διαμαρτυρόμενοι για την αυξανόμενη ανεργία. Παρά τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί, ακολούθησαν εντάσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, με αποτέλεσμα 5 άτομα να διακομιστούν στο νοσοκομείο. (AP Photo)

Flashback στην 6η Μαρτίου-2

Ο απολογισμός της εναέριας επιδρομής στο Παλ Μαλ του Λονδίνου, το 1944. Κατεστραμμένα κτίρια και συντρίμμια, εν μέσω του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. (AP Photo)

Flashback στην 6η Μαρτίου-3

Το 1964 ο Κωνσταντίνος Β' ορκίζεται βασιλεύς της Ελλάδος, μετά τον θάνατο του πατέρα του, Παύλου. Στην ορκωμοσία του παρέστη ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου.

Flashback στην 6η Μαρτίου-4

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στην ιστορία του κινηματογράφου, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, κάνουν βόλτες στο προεδρικό μέγαρο του Μεξικού κατά την επίσκεψή τους στη χώρα το 1974 μετά από πρόσκληση του τότε προέδρου Λουίς Αλβάρεζ.  (AP Photo)

Flashback στην 6η Μαρτίου-5

Η αστυνομία έχει μόλις φτάσει στο ξενοδοχείο Chateau Marmont του Λος Άντζελες, όπου βρέθηκε νεκρός ο διάσημος ηθοποιός και κωμικός Τζον Μπελούσι το 1982. (AP Photo/Lennox McLendon)

Flashback στην 6η Μαρτίου-6

Η ηθοποιός Έλιοτ Γκουλντ παρακολουθεί αγώνα μπάσκετ στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρτνεν της Νέας Υόρκης με την Μάρλα Μέιπλς και τον επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ τ0 1991, 25 χρόνια πριν ο τελευταίος ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ. (AP Photo/Steve Freeman)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή