Flashback στην 14η Μαρτίου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 14η Μαρτίου-1

Ανήμερα των πεντηκοστών γενεθλίων του, ο καθηγητής Άλμπερτ Άινσταιν ποζάρει πάνω στο ιστιοπλοϊκό που του δώρισε η γερμανική τράπεζα Berliner Handelgesellschs Ftm, το 1929. (AP Photo)

Flashback στην 14η Μαρτίου-2

Ο Γερμανός Καγκελάργιος, Αδόλφος Χίτλερ, με τον Τσέχο πολιτικό Τζόζεφ Τίζο, στη γερμανική καγκελαρία, το 1939. Η Τσεχοσλοβακία παραδόθηκε στα ναζιστικά στρατεύματα χωρίς αντίσταση, μπαίνοντας έτσι υπό την προστασία του τρίτου Ράιχ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. (AP Photo)

Flashback στην 14η Μαρτίου-3

Ο Μαχάτμα Γκάντι, σε ηλικία 76 ετών, προσεύχεται μετά την ομιλία του μπροστά σε περισσότερους από 100.000 Ινδούς στη Βομβάϋ, το 1946. (AP Photo/Max Desfor)

Flashback στην 14η Μαρτίου-4

Γυναίκες και παιδιά στη Λευκωσία της Κύπρου κλαίνε βλέποντας τις συλλήψεις ανδρών από τα βρετανικά στρατεύματα, μετά τη δολοφονία Βρετανού λοχαγού το πρωί της 14ης Μαρτίου 1956. (AP Photo)

Flashback στην 14η Μαρτίου-5

Το διάσημο συγκρότημα από τη Σουηδία, επισκέπτεται την Ιαπωνία κατά τη διάρκεια περιοδίας. Στη φωτογραφία, οι θρυλικοί ΑΒΒΑ ποζάρουν με παραδοσιακές ιαπωνικές ομπρέλες, το 1980. (AP Photo/Tsugufumi Matsumoto)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή