Flashback στην 20η Μαρτίου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 20η Μαρτίου-1

Η πρώτη γυναίκα πιλότος που θα διέσχιζε τον Ατλαντικό, Εμίλια Ερχαρτ, λίγο μετά τη συνάντησή της με επιτροπή της Γερουσίας, όπου παρουσίασε τις θέσεις της σχετικά με τις ανάγκες της αεροπορικής νομοθεσίας, στην Ουάσινγκτον το 1934.  (AP Photo)

Flashback στην 20η Μαρτίου-2

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Νίξον, δίνει ένα αυτόγραφο σε Ρώσους πολίτες κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα το 1967. (AP Photo/Vasili Semenovich Gritsan)

Flashback στην 20η Μαρτίου-3

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα κρατά στα χέρια της τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο αεροδρόμιο Αλις Σπρινγκς της Αυστραλίας, το 1983, κατά τη διάρκεια μίας βασιλικής περιοδείας. (AP Photo/Dave Caulkin)

Flashback στην 20η Μαρτίου-4

Ο φυσικός Στίβεν Χόκινγκ στη βιβλιοθήκη του Ινστιτούτου Ισαάκ Νεύτων στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, στην Αγγλία, το 1997. Είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος επιστήμονας δοκιμάζει τον ειδικό υπολογιστή που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για εκείνον, και η πρώτη φορά, μετά από χρόνια, που θα καταφέρει να ξαναμιλήσει. (AP Photo/Findlay Kember)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή