Flashback στην 7η Απριλίου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 7η Απριλίου-1

Μέλη της ελληνικής και της γαλλικής ομάδας ξιφασκίας, κατά τη διάρκεια αγώνα στο Ζάππειο, στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς, το 1896. (AP Photo)

Flashback στην 7η Απριλίου-2

Μαζεμένο πλήθος κοιτά την εκφόρτωση βαρελιών με μπίρα, έξω από εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, λίγες ημέρες μετά τη λήξη της ποταπαγόρευσης το 1933. (AP Photo)

Flashback στην 7η Απριλίου-3

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον ετοιμάζεται να πετάξει μια υπογεγραμμένη μπάλα του μπέιζμπολ σε έναν θαυμαστή του, κατά τη διάρκεια αγώνα στη Νέα Υόρκη το 1969. (AP Photo)

Flashback στην 7η Απριλίου-4

Συντρίμμια της πτήσης της KLM στο αεροδρόμιο της Τενερίφης στην Ισπανία, το 1977. Δέκα ημέρες μετά το αεροπορικό δυστύχημα της 27ης Μαρτίου, οι διασώστες συνεχίζουν να ανακαλύπτουν μέρη του αεροπλάνου και προσωπικά αντικείμενα των επιβατών. (AP Photo/Ives)

Flashback στην 7η Απριλίου-5

Οι αμερικανικές δυνάμεις εισβάλλουν στη Βαγδάτη, το 2003. Στη φωτογραφία, στρατιώτες ξεκουράζονται μετά την έρευνα σε ένα από τα κατεστραμμένα παλάτια του Σαντάμ Χουσείν. (AP Photo/John Moore)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή