Flashback στην 24η Απριλίου

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 24η Απριλίου-1

Αρμένιοι στην Τουρκία αναγκάζονται να περπατούν μεγάλες αποστάσεις για να οδηγηθούν σε τόπους εκτέλεσης, το 1915. (AP Photo)

Flashback στην 24η Απριλίου-2

Ο απολογισμός της Εξέγερσης του Πάσχα του 1916 σε μία φωτογραφία. Ο ιρλανδικός στρατός επαναστάτησε κατά της αγγλικής κυριαρχίας στο Δουβλίνο. (AP Photo)

Flashback στην 24η Απριλίου-3

Ο Στιβ Τζομπς, πρόεδρος της Apple Computers, ο Τζον Σκάλι, διευθύνων σύμβουλος, και ο Στιβ Γόζνιακ, συνιδρυτής της εταιρίας, παρουσιάζουν τον νέο υπολογιστή της Apple, στο Σαν Φρανσίσκο, το 1984. (AP Photo/Sal Veder)

Flashback στην 24η Απριλίου-4

Το διαστημόπλοιο Discovery απογειώνεται από τη βάση εκτόξευσης Κένεντι το 1990. Μέσα του: το πενταμελές πλήρωμα και το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble, που στη συνέχεια θα πραγματοποιούσε μερικές από τις σημαντικότερες διαστημικές ανακαλύψεις. (AP Photo/Paul Kizzle)

Flashback στην 24η Απριλίου-5

Χιλιάδες πιστοί από όλο τον κόσμο περιμένουν να δουν την ορκωμοσία του Πάπα Βενέδικτου στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, το 2005. (AP Photo/Gregorio Borgia)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή