Flashback στην 19η Μαΐου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 19η Μαΐου-1

Ο Ντέιβιντ Μπάουι παίζει ακουστική κιθάρα και τραγουδάει, ενώ φωτογραφίζεται σε συνέντευξη τύπου στο Τόκιο, το 1990. (ΑP Photo)

 

Flashback στην 19η Μαΐου-2

Ιταλοί στρατιώτες παρελαύνουν στη Μαδρίτη, κατά τη διάρκεια παρέλασης για τη νίκη του στρατηγού Φρανσίσκο Φράνκο στον Ισπανικό Εμφύλιο Πόλεμο, το 1939. Το φασιστικό καθεστώς του Μπενίτο Μουσούλινι είχε στηρίξει έμπρακτα τις εθνικιστικές δυνάμεις του Φράνκο στον εμφύλιο του 1936-39. (AP Photo/Len Putman)

 

Flashback στην 19η Μαΐου-3

O Καθεδρικός Ναός του Αγίου Παύλου αχνοφαίνεται στον φωτισμένο από τις φλόγες ουρανό του Λονδίνου, έχοντας επιβιώσει από ακόμη μία επιδρομή του «κεραυνοβόλου πολέμου» της Ναζιστικής Γερμανίας, το 1941. (ΑP Photo/Eddie Worth)

 

Flashback στην 19η Μαΐου-4

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζόν Φιτζέραλντ Κένεντι στέκεται και παρακολουθεί τον ερχομό της τούρτας γενεθλίων του,  στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν» της Νέας Υόρκης, το 1962. Τουλάχιστον 10.000 άτομα παρευρέθηκαν στον εορτασμό των γενεθλίων του προέδρου, αποφέροντας στο ταμείο του Δημοκρατικού Κόμματος ένα εκατομμύριο δολάρια. (AP Photo/STF)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή