ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 23η Μαΐου

ap_370523014

Flashback στην 23η Μαΐου-1

Η Μπόνι Πάρκερ και ο Κλάιντ Μπάροου κείτονται νεκροί στο νεκροτομείο της Αρκάντια της Λουιζιάνα, το 1934. Οι ληστές τραπεζών σκοτώθηκαν την ίδια μέρα μετά από ενέδρα ανδρών της αστυνομίας, οι οποίοι «θέρισαν» το αυτοκίνητο που επέβαιναν με 167 σφαίρες. (AP Photo)

Flashback στην 23η Μαΐου-2

Αυτή πιστεύεται ότι είναι η τελευταία ανεπίσημη φωτογραφία του πολυεκατομμυριούχου και φιλάνθρωπου Τζον Ντ. Ροκφέλερ, ο οποίος πέθανε σαν σήμερα το 1937 σε ηλικία 98 ετών. Η φωτογραφία είναι από τις 9 Οκτωβρίου 1936 και πάρθηκε τη στιγμή που ο Ροκφέλερ κατέφθασε στη Φλόριντα, για να περάσει τον Χειμώνα που έμελλε να είναι ο τελευταίος της ζωής του. (AP Photo) 

Flashback στην 23η Μαΐου-3

Το σώμα του Χάινριχ Χίμλερ, αρχηγού των SS και ενός από τους ισχυρότερους άνδρες της Ναζιστικής Γερμανίας, κείτεται στο πάτωμα αίθουσας εξετάσεων του βρετανικού στρατού στη Γερμανία, το 1945. Ο Χίμλερ αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια εξέτασης του από Βρετανό γιατρό, δαγκώνοντας μία κάψουλα με κυάνιο και καταπίνοντας τη θανατηφόρα ουσία που περιείχε. (AP Photo)

Flashback στην 23η Μαΐου-4

O Αμερικανός τραγουδοποιός Μπομπ Ντίλαν καπνίζει κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο ξενοδοχείο «George V» του Παρισιού, το 1966, έχοντας μεταβεί στη γαλλική πρωτεύουσα για συναυλία. (AP Photo/Pierre Godot)