ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 24η Μαΐου

ap_580524026

flashback-stin-24i-ma-oy0

O Γάλλος πρόεδρος Σαρλ Ντε Γκολ πραγματοποιεί τηλεοπτικό διάγγελμα πρός τον γαλλικό λαό, προσπαθώντας να πάρει ξανά με το μέρος του την κοινή γνώμη κατά τη διάρκεια των κοινωνικών αναταραχών του Μάη του 1968. (AP Photo)

flashback-stin-24i-ma-oy1

Μαχητές της Χεζμπολάχ ανεμίζουν τη σημαία της οργάνωσης, καθώς φρουρούν τον ιερέα Γιοχάνα Ντιμπ και τον σεΐχη της οργάνωσης Μοχάμεντ Σουμπίτι, ενώ μία χριστιανή γυναίκα τους πετάει ρύζια,  σε μία χριστιανική πόλη στα νότια της χώρας, το 2000. Την ίδια μέρα εγκατέλειψαν τη χώρα τα τελευταία τεθωρακισμένα οχήματα και οι τελευταίοι στρατιώτες του Ισραήλ, ολοκληρώνοντας την αποχώρηση τους από μία περιοχή που κατείχαν για σχεδόν δύο δεκαετίες. ( ΑP Photo/Hussein Malla)

flashback-stin-24i-ma-oy2

Τα εργατικά συνδικάτα πραγματοποιούν μαζική διαδήλωση στην Place de la Republique του Παρισιού, στα πλαίσια της φοιτητικής εξέγερσης του Μάη του 1968. (AP Photo)

flashback-stin-24i-ma-oy3

O 22χρονος αστέρας του Ροκ εντ ρολ, Τζέρι Λι Λιούις, στέκεται αγκαλιά με την 13χρονη ξαδέρφη του Μάιρα Μπράουν σε συνέντευξη τύπου στο Λονδίνο, το 1958. Η Μπράουν είχε ήδη γίνει η τρίτη σύζυγος του Λίουις, προκαλώντας δημόσια κατακραυγή, λόγω του μικρού της ηλικίας της. (AP Photo)