ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 24η Μαΐου

ap_580524026

Flashback στην 24η Μαΐου-1

O Γάλλος πρόεδρος Σαρλ Ντε Γκολ πραγματοποιεί τηλεοπτικό διάγγελμα πρός τον γαλλικό λαό, προσπαθώντας να πάρει ξανά με το μέρος του την κοινή γνώμη κατά τη διάρκεια των κοινωνικών αναταραχών του Μάη του 1968. (AP Photo)

Flashback στην 24η Μαΐου-2

Μαχητές της Χεζμπολάχ ανεμίζουν τη σημαία της οργάνωσης, καθώς φρουρούν τον ιερέα Γιοχάνα Ντιμπ και τον σεΐχη της οργάνωσης Μοχάμεντ Σουμπίτι, ενώ μία χριστιανή γυναίκα τους πετάει ρύζια,  σε μία χριστιανική πόλη στα νότια της χώρας, το 2000. Την ίδια μέρα εγκατέλειψαν τη χώρα τα τελευταία τεθωρακισμένα οχήματα και οι τελευταίοι στρατιώτες του Ισραήλ, ολοκληρώνοντας την αποχώρηση τους από μία περιοχή που κατείχαν για σχεδόν δύο δεκαετίες. ( ΑP Photo/Hussein Malla)

Flashback στην 24η Μαΐου-3

Τα εργατικά συνδικάτα πραγματοποιούν μαζική διαδήλωση στην Place de la Republique του Παρισιού, στα πλαίσια της φοιτητικής εξέγερσης του Μάη του 1968. (AP Photo)

Flashback στην 24η Μαΐου-4

O 22χρονος αστέρας του Ροκ εντ ρολ, Τζέρι Λι Λιούις, στέκεται αγκαλιά με την 13χρονη ξαδέρφη του Μάιρα Μπράουν σε συνέντευξη τύπου στο Λονδίνο, το 1958. Η Μπράουν είχε ήδη γίνει η τρίτη σύζυγος του Λίουις, προκαλώντας δημόσια κατακραυγή, λόγω του μικρού της ηλικίας της. (AP Photo)