Flashback στην 2α Ιουνίου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 2α Ιουνίου-1

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου Γουέμπλει του Λονδίνου για τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης της αγωνιστικής περιόδου 1970-71. Παρότι ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από τον Άγιαξ του Γιόχαν Κρόιφ, η συμμετοχή του ΠΑΟ στον τελικό έχει μείνει στην ιστορία ως η κορυφαία στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου σε διασυλλογικό επίπεδο. (ΑP Photo/Laurence Harris) 

Flashback στην 2α Ιουνίου-2

Στρατιώτες, πιστοί στη δημοκρατική κυβέρνηση της Μαδρίτης, εκπαιδεύουν γυναίκες στα όπλα, οι οποίες θα συμμετάσχουν στην υπεράσπιση της Βαρκελώνης, το 1937. ( ΑP Photo)

Flashback στην 2α Ιουνίου-3

O 23χρονος Έλβις Πρίσλει επιστρέφει στο σπίτι του στο Μέμφις του Τενεσί κατά τη διάρκεια άδειας του από τον στρατό, μετά από οκτώ μήνες βασικής εκπαίδευσης, το 1958. (AP Photo)

 

Flashback στην 2α Ιουνίου-4

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β' χαιρετάει το πλήθος από το όχημα που τον μεταφέρει στους δρόμους της Βαρσοβίας κατά τη διάρκεια της ιστορικής επίσκεψης του στην πατρίδα του, το 1979. (ΑP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή