Flashback στην 9η Ιουνίου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 9η Ιουνίου-1

Aμερικανοί αλεξιπτωτιστές επιδεικνύουν περήφανα μία ναζιστική σημαία, μετά από την επιτυχημένη προσγείωσή τους πίσω από τις γερμανικές γραμμές στα παράλια της Νορμανδίας στη βόρεια Γαλλία, το 1944. (ΑP Photo)

 

Flashback στην 9η Ιουνίου-2

Σε μία γαστρονομική εκδοχή της «Beatlemania», θαυμάστριες των «Σκαθαριών» τρώνε κεκάκια που απεικονίζουν τα τέσσερα μέλη του βρετανικού συγκροτήματος, τα οποία έφτιαξε ένα ζαχαροπλαστείο του Βερολίνου, το 1964. (ΑP Photo/Reichert)

 

Flashback στην 9η Ιουνίου-3

Τρεις άνδρες τρέχουν να κρυφτούν εν μέσω βροχής πυρών, περνώντας μπροστά από ένα σύνθημα που γράφει «Καλωσήρθατε στην Κόλαση», στoν διαβόητο «δρόμο των ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο, κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Βοσνίας, το 1993. (AP Photo/Peter Northall)

 

Flashback στην 9η Ιουνίου-4

Ο Κέικο, η διάσημη φάλαινα ορκα της ταινίας «Ελευθερώστε τον Γουίλι», παίζει με έναν ζωντανό κάβουρα στην πισίνα του ενυδρείου του Νιούπορτ του Όρεγκον των ΗΠΑ, το 1998. (AP Photo/Don Ryan)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή