Flashback στην 12η Ιουνίου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 12η Ιουνίου-1

Ο Γάλλος ακροβάτης Φιλίπ Πετί, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός όταν διέσχισε την απόσταση που χώριζε τους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, περπατώντας πάνω σε ένα τεντωμένο σύρμα, το 1974, πραγματοποιεί ένα αντίστοιχο ακροβατικό στην Φρανκφούρτη, 20 χρόνια αργότερα, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 1,200α γενέθλια της πόλης. (AP Photo/Bernd Kammerer)

 

Flashback στην 12η Ιουνίου-2

Μπουκάλια ουισκιού, κρυμμένα μέσα σε κούφιες φρατζόλες ψωμί, στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά την περίοδο της Ποτοαπαγόρευσης, το 1924. (AP Photo) 

 

Flashback στην 12η Ιουνίου-3

Διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από την πρεσβεία της Νότιας Αφρικής στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου, για να διαμαρτυρηθούν κατά της καταδίκης σε ισόβια κάθειρξη του πρώην αρχηγού του Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου (ANC), Νέλσον Μαντέλα, το 1964. (AP Photo)

 

Flashback στην 12η Ιουνίου-4

Η Αμερικανίδα πρώτη κυρία Τζάκι Κένεντι και η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, Αμαλία, ποζάρουν για αναμνηστική φωτογραφία με φόντο τον Παρθενώνα, κατά την επίσκεψη της πρώτης στην Ελλάδα, το 1961. (AP Photo/Jean-Jacques Levy)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή