Flashback στην 13η Ιουνίου

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 13η Ιουνίου-1

Aμερικανοί εθνοφρουροί της ακτοφυλακής, φύλακες των αμερικανικών ακτών και των εσωτερικών πλωτών οδών, παρελαύνουν στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν, στην παρέλαση με την ονομασία «Η Νέα Υόρκη στον Πόλεμο», το 1942. (AP Photo)

 

Flashback στην 13η Ιουνίου-2

Σκυλιά πρόσφυγες από το Βέλγιο και τη Γαλλία επιβαίνουν σε καρότσα, καθώς μεταφέρονται στην Αγγλία από Βρετανικό Εκστρατευτικό Σώμα, το οποίο εκκενώνει την περιοχή της Φλάνδρας του Βελγίου, το 1940, λίγες μέρες μετά την επιβολή της γερμανικής κατοχής στη χώρα. (AP Photo)

 

Flashback στην 13η Ιουνίου-3

Πολεμικά αεροπλάνα της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) της Βρετανίας βρίσκονται καθοδόν για τις νορμανδικές ακτές της Γαλλίας, προς ενίσχυση των συμμαχικών στρατευμάτων που μάχονται γα να δώσουν τέλος στη ναζιστική κατοχή της ηπειρωτικής Ευρώπης, τo 1944. (AP Photo)

 

Flashback στην 13η Ιουνίου-4

Δύο ηλικιωμένες Ροδίτισσες γυναίκες σιγοπίνουν τη σούπα που τους έχει παραχωρήσει το τοπικό κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού, ένα μήνα μετά το τέλος της γερμανικής κατοχής των Δωδεκανήσων, το 1944. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή