Flashback στην 15η Ιουνίου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 15η Ιουνίου-1

Εξαγριωμένοι αριστεροί φοιτητές εισβάλλουν στον προαύλιο χώρο του ιαπωνικού κοινοβουλίου στο Τόκιο και συγκρούονται με τις δυνάμεις της αστυνομίας, το 1960. O τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης ήταν δύο νεκροί και περισσότεροι από 300 τραυματιές, σε ένα από τα χειρότερα επεισόδια της αριστερής εκστρατείας κατά του Ιάπωνα φιλοαμερικανού πρωθυπουργού Νομπουσούκε Κίσι και της συνθήκης ασφαλείας που υπέγραψαν οι ΗΠΑ με την Ιαπωνία. (AP Photo)

 

Flashback στην 15η Ιουνίου-2

Μέλη μίας Παλαιστινιακής αντάρτικης ομάδας, η οπόια πραγματοποίησε μία αποστολή αντιποίνων στο Ισραήλ, ποζάρουν για μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τον εκπαιδευτή τους (στο κέντρο) στον Λίβανο, το 1975. (AP Photo)

 

Flashback στην 15η Ιουνίου-3

Άραβες πρόσφυγες από την κατεχόμενη από το Ισραήλ, Δυτική Όχθη, περνούν την ισοπεδωμένη γέφυρα Άλενμπι κοντά στην Ιεριχώ, με κατεύθυνση την Ιορδανία, μετά τον Πόλεμο των Έξι Ημερών, το 1967. (AP Photo/Berez) 

 

Flashback στην 15η Ιουνίου-4

Οι δασοφύλακες Μπομπ Κρίσμαν και ο Καρλ Μπάχμαν του επίσημου σώματος «National Park Service Rangers», πραγματοποιούν εργασίες συντήρησης στη γρανιτένια μορφή του Τόμας Τζέφερσον στο Εθνικό Μνημείο του Όρους Ράσμορ στη Νόρια Ντακότα των ΗΠΑ, το 1992. (AP Photo/Jim Mone)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή