Flashback στην 16η Ιουνίου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 16η Ιουνίου-1

Ο Γερμανός καγκελάριος Κόνραντ Αντενάουερ πραγματοποιεί την τελευταία ομιλία του μπροστά από πολλούς χιλιάδες πρώην αιχμαλώτους πολέμου που επέστρεψαν στη Γερμανία, στη δεύτερη συνάντηση των επαναπατρισμένων στη Φρανκφούρτη, το 1957. (AP Photo)

 

Flashback στην 16η Ιουνίου-2

Κάτοικοι του Βερολίνου στέκονται μπροστά από τη βιτρίνα ενός καταστήματος με ηλεκτρονικά είδη και παρακολουθούν στις τηλεοπτικές οθόνες την έναρξη της διαστημικής αποστολής Απόλλων 11, στόχος της οποίας ήταν η προσεδάφιση ανθρώπων στη Σελήνη, το 1969. (AP Photo/Edwin Reichert)

 

Flashback στην 16η Ιουνίου-3

Μικρά κορίτσια πετούν λουλούδια στον Αμερικανό πρόεδρο Τζίμι Κάρτερ και στη σύζυγο του και Πρώτη Κυρία Ρόζαλιν, κατά την άφιξη τους στην πόλη του Παναμά, το 1978. (AP Photo)

 

Flashback στην 16η Ιουνίου-4

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και η Πρώτη Κυρία Μπάρμπαρα Μπους ποζάρουν για αναμνηστική φωτογραφία, μπροστά από τον Λευκό Οίκο, με τον Ρώσο πρόεδρο Μπόρις Γέλτσιν, ο οποίος βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 1992. (AP Photo/Dennis Cook)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή