Flashback στην 21η Ιουνίου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 21η Ιουνίου-1

Ένα πλήθος νέων παίζει με μία μεγάλη μπάλα, ζωγραφισμένη ώστε να αναπαριστά τον πλανήτη γη, κατά τη διάρκεια συνάθροισης για τον εορτασμό του θερινού ηλιοστάσιου στο Γκόλντεν Στέιτ Παρκ του Σαν Φρανσίσκο, την πρώτη μέρα του «Καλοκαιριού της Αγάπης», το 1967. (AP Photo)

 

Flashback στην 21η Ιουνίου-2

Ένας τραυματισμένος Γερμανός αιχμάλωτος πολέμου, ντυμένος με στολή που παρέχει καμουφλάζ, συνοδεύεται από δύο Καναδούς στρατιωτικούς σε σταθμό πρώτων βοηθείων στο Κεμπέκ του Καναδά, το 1944. (AP Photo)

 

Flashback στην 21η Ιουνίου-3

Ζητωκραυγάζοντα πλήθη χαιρετούν τον ανώτατο διοικητή των συμμαχικών δυνάμεων κατά την Απόβαση της Νορμανδίας και μετέπειτα Αμερικανό πρόεδρο, Ντουάιτ Άιζενχαουερ, κατά τη διάρκεια παρέλασης προς τιμήν του στο Κάνσας Σίτι, το 1945. (AP Photo)

 

Flashback στην 21η Ιουνίου-4

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, ευρύτερα γνωστός Πελέ, βρίσκεται σηκωμένος στους ώμους των συμπαικτών του, μετά την κατάκτηση του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, το 1970. Μετά τις κατακτήσεις του 1958 και του 1962, η Βραζιλία νίκησε με 4-1 την Ιταλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μεξικό, με τον Πελέ να σκοράρει το πρώτο γκολ της ομάδας του και να δίνει ασίστ για τα δύο επόμενα. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή