Flashback στην 27η Ιουνίου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 27η Ιουνίου-1

Mία ομάδα Σαουδάραβων αξιωματούχων διερευνούν ένα σύμπλεγμα κατοικιών στο Νταχράν, στο οποίο κατοικούσαν Αμερικανοί, μέλη των ενόπλων δυνάμεων, που επλήγη από βομβιστική επίθεση, το 1996. Ο τραγικός απολογισμός ήταν 19 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες. (AP Photo/Greg Bos)

 

Flashback στην 27η Ιουνίου-2

Χαρούμενοι οπαδοί του Δημοκρατικού Κόμματος πανηγυρίζουν στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, καθώς ο πρόεδρος Φράγκλινος Ρούζβελτ έλαβε και πάλι το χρίσμα του κόμματος και θα διεκδικήσει για μια ακόμη φορά το προεδρικό αξίωμα, το 1936. (AP Photo)

 

Flashback στην 27η Ιουνίου-3

Ο Νέλσον Μαντέλα παραλαμβάνει το βραβείο «Μάρτιν Λούθερ Κινγκ» από τη χήρα του σπουδαίου ακτιβιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Κορέτα Κινγκ, κατά τη διάρκεια τελετής στην Ατλάντα των ΗΠΑ, ΤΟ 1990. Ο Νοτιοαφρικανός πολιτικός γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που παραλαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο. (AP Photo/David Longstreath)

 

Flashback στην 27η Ιουνίου-4

Ένας άνδρας περνάει μπροστά από έναν τοίχο που επιδεικνύει με έντονο τρόπο την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στο Γκρόζνι, την τσετσενική πρωτεύουσα, κατά τον πρώτο πόλεμο της Τσετσενίας, το 1995, καθώς οι σφαίρες και οι όλμοι έχουν αφήσει εμφατικά το ανεξίτηλο σημάδι τους. (AP Photo/Misha Japaridze)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή