ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 27η Ιουνίου

ap_95062711462

flashback-stin-27i-ioynioy0

Mία ομάδα Σαουδάραβων αξιωματούχων διερευνούν ένα σύμπλεγμα κατοικιών στο Νταχράν, στο οποίο κατοικούσαν Αμερικανοί, μέλη των ενόπλων δυνάμεων, που επλήγη από βομβιστική επίθεση, το 1996. Ο τραγικός απολογισμός ήταν 19 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες. (AP Photo/Greg Bos)

flashback-stin-27i-ioynioy2

Χαρούμενοι οπαδοί του Δημοκρατικού Κόμματος πανηγυρίζουν στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, καθώς ο πρόεδρος Φράγκλινος Ρούζβελτ έλαβε και πάλι το χρίσμα του κόμματος και θα διεκδικήσει για μια ακόμη φορά το προεδρικό αξίωμα, το 1936. (AP Photo)

flashback-stin-27i-ioynioy4

Ο Νέλσον Μαντέλα παραλαμβάνει το βραβείο «Μάρτιν Λούθερ Κινγκ» από τη χήρα του σπουδαίου ακτιβιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Κορέτα Κινγκ, κατά τη διάρκεια τελετής στην Ατλάντα των ΗΠΑ, ΤΟ 1990. Ο Νοτιοαφρικανός πολιτικός γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που παραλαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο. (AP Photo/David Longstreath)

flashback-stin-27i-ioynioy6

Ένας άνδρας περνάει μπροστά από έναν τοίχο που επιδεικνύει με έντονο τρόπο την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στο Γκρόζνι, την τσετσενική πρωτεύουσα, κατά τον πρώτο πόλεμο της Τσετσενίας, το 1995, καθώς οι σφαίρες και οι όλμοι έχουν αφήσει εμφατικά το ανεξίτηλο σημάδι τους. (AP Photo/Misha Japaridze)