ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 30η Ιουνίου

ap_050630015399

flashback-stin-30i-ioynioy0

Παιδιά φορούν άσπρες μάσκες με το γράμμα "Χ" στο στο στόμα τους, για να εκφράσουν την άποψη τους πως ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεθ Θαπατέρο, φιμώνει τις παραδοσιακές ισπανικές οικογένειες που διαφωνούν με το νέο νομοσχέδιο που πέρασε από το κοινοβούλιο, το οποίο νομιμοποιεί τους ομόφυλους γάμους, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο κέντρο της Μαδρίτης, το 2005. Η κατά βάση Ρωμαιοκαθολική Ισπανία έγινε η τριτή χώρα που νομιμοποιεί τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. (AP Photo/Jasper Juinen)

flashback-stin-30i-ioynioy1

Μία περίπολος του βρετανικού πεζικού πραγματοποιεί μία επιχείρηση αναγνώρισης λίγο έξω από την πόλη Ματρούχ της Αιγύπτου, η οποία βρίσκεται υπό την κατοχή του Άξονα, κατά την αυγή της 30ης Ιουνίου του 1942. (AP Photo)

flashback-stin-30i-ioynioy2

Γυναίκες υποστηρίζουν το δικαίωμα τους στην έκτρωση, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο στην Ουάσιγκτον, το 1989. (AP Photo)

flashback-stin-30i-ioynioy3

Ο Ρονάλντο σηκώνει στον αέρα το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του 5ου Μουντιάλ της «Σελεσάο», το 2002. Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας κέρδισε με 2-0 τη Γερμανία, με το «Φαινόμενο» να σκοράρει και τα δύο τέρματα της ομάδας του. (ΑP Photo/David Guttenfelder)