Flashback στην 7η Ιουλίου

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 7η Ιουλίου-1

Ο αστέρας του γερμανικού ποδοσφαίρου και αρχηγός της εθνικής ομάδας της Δυτικής Γερμανίας, Φράντς Μπεκενμπάουερ, κρατάει στα χέρια του το τρόπαιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου, καθώς εκείνος και οι συμπαίκτες του κάνουν τον Γύρο του Θριάμβου, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου, το 1974. Η Γερμανία κατέκτησε το πρώτο Μουντιάλ της ιστορίας της, νικώντας με 2-1 την Ολλανδία του μεγάλου Γιόχαν Κρόιφ. (AP Photo)

 

Flashback στην 7η Ιουλίου-2

O Toόρου Οχίρα, η γιαπωνέζικη φωνή του τηλεοπτικού Σούπερμαν, παρακολουθεί προσεκτικά τον Τζορτζ Ριβς, τον άνθρωπο που ενσάρκωσε στη μικρή οθόνη τον δημοφιλή σουπερήρωα, συγχρονίζοντας τα λόγια του με τις κινήσεις των χιλιών του Αμερικανού ηθοποιού, ώστε να επιτύχει μία πετυχημένη μεταγλώττιση, το 1959. (AP Photo). 

 

Flashback στην 7η Ιουλίου-3

Παιδάκια μιας γειτονιάς του δυτικού Σικάγο χρησιμοποιούν ένα συντριβάνι, για να παίξουνε και να δροσιστούν, καθιστώντας το την ίδια στιγμή παιχνιδότοπο και πισίνα, το 1967. (AP Photo/ Charles Knoblock)

 

Flashback στην 7η Ιουλίου-4

Ένας αλεξιπτωτιστής της 173ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας του αμερικανικού στρατού κρατάει στα χέρια του δυο κουτάβια, τα οποία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης για την εύρεση θέσεων των Βιετκόνγκ στη ζούγκλα του Νότιου Βιετνάμ, το 1965. (ΑP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή