Flashback στην 13η Ιουλίου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 13η Ιουλίου-1

Ο στρατηγός Φρανσίσκο Φράνκο, αρχηγός της εθνικιστικής πλευράς του Ισπανικού Εμφυλίου Πολέμου, κάθεται στο αρχηγείο του στην πόλη Σαλαμάνκα της δυτικής Ισπανίας, και συνομιλεί με τον υπαρχηγό του, στρατηγό Φρανσίσκο Μάρτιν Μορένο, το 1937. (ΑP Photo) 

Flashback στην 13η Ιουλίου-2

Ξεκινά στο Μοντεβιδέο της Ουρουγάης το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, με εναρκτήρια αναμέτρηση τον αγώνα Γαλλία – Μεξικό (4-1), το 1930. Ο ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, Λισιέν Λοράν, θα ανοίξει το σκορ, έχοντας πετύχει το πρώτο γκολ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων. (AP Photo)

Flashback στην 13η Ιουλίου-3

Τα φώτα του Μανχάταν της Νέας Υόρκης έχουν σβήσει με αποτέλεσμα να κυριαρχεί το σκοτάδι, εξαιτίας μίας ευρείας διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος που οδήγησε σε γενικό μπλακ άουτ, το 1977. Το λιγοστό φως της φωτογραφίας προέρχεται από τα φώτα των διερχόμενων οχημάτων και από το εφεδρικό σύστημα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποίησε ένα από τα γύρω κτίρια. (AP Photo/Ray Stubblebine)

Flashback στην 13η Ιουλίου-4

O συγγραφέας Άρθουρ Μίλερ και η αστέρας του Χόλιγουντ, Μέριλιν Μονρόε, προσπαθούν να καλυφθούν από τη βροχή κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο Idlewild (μετέπειτα JFK) της Νέας Υόρκης, το 1956. Το ζευγάρι ταξιδεύει με προορισμό το Λονδίνο, στο οποίο η Μέριλιν πρόκειται να συμμετάσχει σε κάποια κινηματογραφική παράγωγη. (ΑP Photo/Harry Haris)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή