Flashback στην 14η Ιουλίου

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 14η Ιουλίου-1

Ένα γερμανικό τεθωρακισμένο όχημα προελαύνει σε ένα ισοπεδωμένο γαλλικό χωριό στις όχθες του ποταμού Αιν της βόρειας Γαλλίας, μετά την κατάκτηση της Γαλλίας από τον γερμανικό στρατό, το 1940. Οι εκτεταμένες καταστροφές μαρτυρούν την εκβιομηχάνιση και τον εκσυγχρονισμό των πολεμικών συγκρούσεων που έφερε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. (AP Photo)

Flashback στην 14η Ιουλίου-2

Δύο κουκουλοφόροι σιίτες μουσουλμάνοι, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ως οι αεροπειρατές της πτήσης TWA 847 της Τrans World Airlines που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Ρώμη στις 14 Ιουλίου του 1985, παραχωρούν συνέντευξη τύπου στις 30 Ιουλίου της ίδιας χρονιάς, σε τερματικό σταθμό του αεροδρομίου της Βηρυτού. (ΑP Photo) 

Flashback στην 14η Ιουλίου-3

Παιδιά περπατούν σε ουρά δίπλα από τα ερείπια της πόλης της Ισινύ, για να παρακολουθήσουν τους εορτασμούς για την επέτειο της πτώσης της Βαστίλλης, το 1944. (AP Photo)

Flashback στην 14η Ιουλίου-4

Ένας Μεξικανός σιδεράς μετέτρεψε έναν σκαραβαίο της Volkswagen σε έργο τέχνης, στολίζοντας με εντυπωσιακό τρόπο την επιφάνεια του, στα σύνορα του Μεξικό με το Ελ Πάσο του Τέξας, το 1971. (AP Photo/Ferd Kaufman)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή