Flashback στην 28η Ιουλίου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 28η Ιουλίου-1

Όπλα και πυρομαχικά μοιράζονται σε απλούς πολίτες στους στρατώνες της Μαδρίτης, καθώς πολλοί πολίτες αποφασίζουν να πάρουν τα όπλα στο πλευρό της κυβέρνησης και εναντίον της ανταρσίας στου στρατηγού Φράνκο, σκοπεύοντας να προστατεύσουν την πόλη τους από τα στασιαστικά στρατεύματα, την πρώτη χρονιά του Ισπανικού Εμφυλίου Πολέμου, το 1936. (AP Photo)

Flashback στην 28η Ιουλίου-2

Το Empire State Building έχει γίνει ορατό μέσα από την τρύπα της οροφής ενός διαμερίσματος της 33ης λεωφόρου της Νέας Υόρκης, το 1945. Η τρύπα προήλθε από τα συντρίμμια που προκάλεσε η σύγκρουση ενός βομβαρδιστικού αεροπλάνου B-52 με τον ιστορικό ουρανοξύστη. (AP Photo/stf)

Flashback στην 28η Ιουλίου-3

Ο Έλληνας μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης μαζί με τον φιλοξενούμενο του, πρώην Βρετανό πρωθυπουργό Ουίνστον Τσόρτσιλ και την σύζυγο του, Τίνα Ωνάση, ξεκινούν από την προκυμαία της Ιτέας Φωκίδας με κατεύθυνση τους Δελφούς, όπου θα επισκεφθούν τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα, το 1959. (AP Photo)  

Flashback στην 28η Ιουλίου-4

Ο «άνθρωπος ρουκέτα» Μπίλ Σούιτερ πετά στον αέρα με τη βοήθεια της ειδικά διαμορφωμένης «τσάντας» του, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες, το 1984. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή