Flashback στην 31η Ιουλίου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 31η Ιουλίου-1

Ένα αμερικανικό φορτηγό πλοίο, το οποίο μεταφέρει πυρομαχικά στις χερσαίες συμμαχικές δυνάμεις που μάχονται για την κατάληψη της Σικελίας από τις δυνάμεις του Άξονα, εκρήγνυται μετά από ρήψη βόμβας γερμανικού αεροπλάνου, στη νότια ακτή του ιταλικού νησιού, το 1943. Η συμμαχική εισβολή της Σικελίας υπήρξε η η πρώτη πράξη της ιταλικής εκστρατείας των Συμμάχων, ενός από τα καθοριστικότερα κεφάλαια της πτώσης του Άξονα στην Ευρώπη. (AP Photo)

Flashback στην 31η Ιουλίου-2

Οι αστέρες του ιταλικού κινηματογράφου, Σοφία Λόρεν και Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι, στα γυρίσματα της τανίας του Βιττόριο Ντε Σίκα, «Χθες, σήμερα, άυριο», το 1963. (AP Photo)

Flashback στην 31η Ιουλίου-3

Πέντε νεαρά αγόρια, όλα ενδεδυμένα με μπλου τζιν και την ίδια σκουρόχρωμη μπλούζα, στέκονται μπροστά στον υπεύθυνο κρατητηρίου της 47ης λεωφόρου της Νέας Υόρκης, το 1954. Τα αγόρια ήταν μεταξύ των 90 συλληφθέντων από τις αρχές, κατά τη διάρκεια μίας επιχείρησης πάταξης της «εγκληματικότητας ανηλίκων» στην πόλη (juvenile delinquency). (AP Photo/Chris Daly)

Flashback στην 31η Ιουλίου-4

Ο αυτοκινητοβιομήχανος και ιδρυτής της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford Motor Company, Χένρυ Φορντ, οδηγεί το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκεύασε ποτέ, στο Ντιαρμπόρν του Μίτσιγκαν, το 1896. (ΑP Photo)

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή