Flashback στη 2α Αυγούστου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 2α Αυγούστου-1

Ο εφευρέτης Τομ Σμιθ παρουσιάζει τον τρόπο λειτουργίας της νέας του κατασκευής, η οποία αποτελεί έναν συνδυασμό του drive-in κινηματογράφου και της τηλεόρασης, το 1953. Συγκεκριμένα, παρουσιάζει πως οι πελάτες του drive in κινηματογράφου του στην Ουρμπάνα του Μιζούρι, θα μπορούν να παρακολουθούν ταινίες σε διαφορετικές οθόνες, με τη χωρητικότητα να φτάνει τα 150 με 200 αυτοκίνητα. (AP Photo)

Flashback στη 2α Αυγούστου-2

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Μπολόνια έχει κυριολεκτικά διαλυθεί, μετά από τη βομβιστική επίθεση της ακροδεξίας νεοφασιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης "Ένοπλοι Επαναστατικοί Πυρήνες", η οποία άφησε 85 νεκρούς και περισσότερους από 200 τραυματίες, το 1980. Η επίθεση υπήρξε το πιο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στην ιστορία της μεταπολεμικής Ιταλίας. (AP Photo)

Flashback στη 2α Αυγούστου-3

Νεαρά κορίτσια, ενδεδυμένα με παραδοσιακές χωριάτικες φορεσιές, μεταφέρουν με φορείο, δυτικά της Κόνιτσα, έναν τραυματισμένο στρατιώτη του Εθνικού Στρατού, ο οποίος τραυματίστηκε σε μάχη με τους αντάρτες του Δημοκρατικού Στρατού σε μια περιοχή μεταξύ του Σμόλικα και του Γράμμου, το 1948. (AP Photo)

Flashback στη 2α Αυγούστου-4

Ένα ισραηλινό τεθωρακισμένο όχημα, έχοντας φόντο μία ρόδα του λούνα παρκ, αποχωρεί από τον διεθνές αερολιμένα της Βηρυτού, μία μέρα μετά την κατάληψη του από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, το 1982. (AP Photo/Castro)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή