ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 25η Αυγούστου

ap_6908251769

flashback-stin-25i-aygoystoy0

O αρχηγός του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος, Τζορτζ Λίνκολν Ρόκγουελ, δολοφονείται από ελεύθερο σκοπευτή, ενώ καθόταν στο αυτοκίνητο του σε έναν χώρο υπαίθριου πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου, στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια, το 1967. (ΑP Photo)

flashback-stin-25i-aygoystoy1

Κρατώντας αμερικανικές και γαλλικές σημαίες, Γάλλοι πολίτες όλων των ηλικιών υποδέχονται τους Γάλλους στρατιώτες που εισέρχονται στη γαλλική πρωτεύουσα κατά την απελευθέρωση του Παρισιού από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής, το 1944. (AP Photo/Harry Harris)

flashback-stin-25i-aygoystoy2

Ένα όχημα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ξεφεύγει την τελευταία στιγμή από μία έκρηξη που συμβαίνει ακριβώς δίπλα του, κατά τη διάρκεια σφοδρών συγκρούσεων, στην πρώτη γραμμή του μετώπου της βόρειας Αφρικής, το 1942.  (AP Photo/Pool/Life, Bob Landry)

flashback-stin-25i-aygoystoy3

Ένας Αμερικανός στρατιώτης κάθεται γονατιστός πάνω από το καταφύγιο του, στο νότιο Βιετνάμ, το 1969. Η συγκεκριμένη φωτογραφία βρισκόταν στο τέλος ενός φιλμ του φωτογράφου του Associated Press, Όλιβερ Νούναν, ο οποίος σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου σε βιετναμέζικο έδαφος, την ίδια χρονιά. (AP Photo/Oliver Noonan)