Flashback στην 25η Αυγούστου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 25η Αυγούστου-1

O αρχηγός του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος, Τζορτζ Λίνκολν Ρόκγουελ, δολοφονείται από ελεύθερο σκοπευτή, ενώ καθόταν στο αυτοκίνητο του σε έναν χώρο υπαίθριου πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου, στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια, το 1967. (ΑP Photo)

Flashback στην 25η Αυγούστου-2

Κρατώντας αμερικανικές και γαλλικές σημαίες, Γάλλοι πολίτες όλων των ηλικιών υποδέχονται τους Γάλλους στρατιώτες που εισέρχονται στη γαλλική πρωτεύουσα κατά την απελευθέρωση του Παρισιού από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής, το 1944. (AP Photo/Harry Harris)

Flashback στην 25η Αυγούστου-3

Ένα όχημα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ξεφεύγει την τελευταία στιγμή από μία έκρηξη που συμβαίνει ακριβώς δίπλα του, κατά τη διάρκεια σφοδρών συγκρούσεων, στην πρώτη γραμμή του μετώπου της βόρειας Αφρικής, το 1942.  (AP Photo/Pool/Life, Bob Landry)

Flashback στην 25η Αυγούστου-4

Ένας Αμερικανός στρατιώτης κάθεται γονατιστός πάνω από το καταφύγιο του, στο νότιο Βιετνάμ, το 1969. Η συγκεκριμένη φωτογραφία βρισκόταν στο τέλος ενός φιλμ του φωτογράφου του Associated Press, Όλιβερ Νούναν, ο οποίος σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου σε βιετναμέζικο έδαφος, την ίδια χρονιά. (AP Photo/Oliver Noonan)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή