Flashback στην 8η Σεπτεμβρίου

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 8η Σεπτεμβρίου-1

Δυνάμεις του γερμανικού πεζικού διασχίζουν μία βιαστικά επισκευασμένη γέφυρα, την οποία είχε καταστρέψει με εκρηκτικά ο πολωνικός στρατός, κατά τη διάρκεια της γερμανικής εισβολής στην Πολωνία, το 1939. (AP Photo) 

Flashback στην 8η Σεπτεμβρίου-2

Η πόλη του Γκάλβεστον στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών έχει ισοπεδωθεί ολοσχερώς από την επέλαση έκπληξη ενός τυφώνα, το 1900. Περισσότερα από 6.000 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 10.000 έμειναν χωρίς στέγη από την καταστροφική καταιγίδα. (AP Photo)

Flashback στην 8η Σεπτεμβρίου-3

Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών που έχει συγκεντρωθεί έξω από ένα παράρτημα του Ερυθρού Σταύρου στο Λονδίνο πανηγυρίζει, καθώς μαθαίνει τα νέα της συνθηκολόγησης και παράδοσης της φασιστικής Ιταλίας στους Συμμάχους , το 1943. (AP Photo)

Flashback στην 8η Σεπτεμβρίου-4

Ένα ξύλινο υπόστεγο στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού του Λονδίνου έχει καταρρεύσει από τη ρίψη γερμανικής βόμβας, κατά τη διάρκεια του ισχυρότερου βομβαρδισμού της βρετανικής πρωτεύουσας από τη Λουβτβάφε, το 1940. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή