Flashback στη 12η Σεπτεμβρίου

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 12η Σεπτεμβρίου-1

Η απελευθέρωση της Γαλλίας μετά από τέσσερα χρόνια γερμανικής κατοχής δεν βρίσκει τη χώρα ενωμένη, με ορισμένους λογαριασμούς να παραμένουν ανοιχτοί. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, μια ομάδα πολιτών που κατηγορείται για συνεργασία με τον κατακτητή οδηγείται στις φυλακές της Λιόν υπό τη συνοδεία ενόπλων μελών της γαλλικής αντίστασης, το 1944. Περίπου 9.000 εκτελέσεις υπόπτων για συνεργασία έλαβαν χώρα με συνοπτικές διαδικασίες μετά την απελευθέρωση, τις περισσότερες φορές χωρίς δίκη. (AP Photo)

Flashback στη 12η Σεπτεμβρίου-2

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Τζορτζ Φιτζέραλντ Κένεντι παντρεύεται την Ζακλίν Λι Μπουβίε, ευρύτερα γνωστή έπειτα ως Τζάκι Κένεντι, σε καθολικό ναό στο Νιούπορτ  του Ρόουντ Άιλαντ, το 1953. (AP Photo)

Flashback στη 12η Σεπτεμβρίου-3

Χέρι χέρι με το εγγόνι της, μία γιαγιά περνάει μπροστά από μία γιγαντιαία αφίσα του μικρού αρκούδου Μίσα, της μασκότ της επικείμενης Ολυμπιάδας της Μόσχας, το 1979. (AP Photo)

Flashback στη 12η Σεπτεμβρίου-4

O 21χρονος Μάικλ Τζόρνταν μιλάει σε δημοσιογράφους, αμέσως μετά την υπογραφή επταετές συμβολαίου με τους Σικάγο Μπουλς, την ομάδα μέσα από την οποία θα αναδειχθεί το μοναδικό μπασκετικό του ταλέντο, το 1984. (ΑP Photo/Charlie Knoblock)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή