ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στη 14η Σεπτεμβρίου

ap_3909141149

flashback-sti-14i-septemvrioy0

Μικροί τυμπανιστές της νεολαίας του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος χτυπούν τα τύμπανα τους κατά τη διάρκεια ομιλίας του Αδόλφου Χιτλερ, στη Νυρεμβέργη, το 1934. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τουλάχιστον 60.000 μέλη της ναζιστικής νεολαίας.(AP Photo)

flashback-sti-14i-septemvrioy2

Ο Τζακ Ντέμπσεϊ πέφτει από το ρινγκ, κατά τη διαρκεία αγώνα βαρέων βαρών με τον Λουίς Φίρπο στο στάδιο Πόλο Γκράουντς της Νέας Υόρκης, μετά από χτύπημα του τελευταίου, το 1923. Παρ´ όλα αυτά, ο Ντέμπσει υπερασπίστηκε τον τίτλο του, βγάζοντας νοκ άουτ τον αντίπαλο του στον δεύτερο γύρο. (ΑP Photo)

flashback-sti-14i-septemvrioy4

Σε ένα διάλειμμα από τους βομβαρδισμούς της Λουφτβάφε, οι Βρετανοί στρατιωτες παρακολουθούν έναν αγώνα μποξ που διεξάγεται στα πλαίσια ενός μεγάλου τουρνουά πυγμαχίας, το οποίο αποτελεί το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός του πολέμου στη Βρετανία, το 1940. (AP Photo)

flashback-sti-14i-septemvrioy6

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ουίνστον Τσόρτσιλ επιθεωρεί ένα τάγμα Νεοζηλανδών στρατιωτών, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σε διάφορες στρατιωτικές μονάδες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, κάπου στην Αγγλία, το 1940. (AP Photo)