Flashback στη 18η Σεπτεμβρίου

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 18η Σεπτεμβρίου-1

Ο κυβέρνητης της Νέας Υόρκης, Φραγκλίνος Ρούζβελτ, τυγχάνει ένθερμης υποδοχής από μία ομάδα καουμπόηδων υποστηρικτών του, στο Λάραμι του Ουαϊόμινγκ, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, το 1932. (AP Photo)

Flashback στη 18η Σεπτεμβρίου-2

Το κατάστημα John Lewis στην Οxford Street του Λονδίνου έχει ισοπεδωθεί από τους βομβαρδισμούς της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας, οι όποιοι σκόρπισαν τον τρόμο στη Βρετανία για περίπου οκτώ μήνες, την περίοδο 1940-1941. Ο συγκεκριμένος βομβαρδισμός της βρετανικής πρωτεύουσας έλαβε χώρα στις 18 Σεπτεμβρίου του 1940. (AP Photo)

Flashback στη 18η Σεπτεμβρίου-3

Ένας Αμερικανός λοχίας του σώματος των αλεξιπτωτιστών προσφέρει ένα σε ένα μικρό αγόρι, ύποπτο για συμμετοχή στις αντάρτικες ομάδες των Βιετκόνγκ, το οποίο συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης εναντίον των κομμουνιστών ανταρτών, το 1965. (AP Photo/Rick Merron)

Flashback στη 18η Σεπτεμβρίου-4

O θρύλος της τζαζ μουσικής, Μάιλς Ντέιβις, τιμά τη μνήμη του πρόωρα χαμένου θρυλικού Αμερικανού κιθαρίστα Τζίμι Χέντριξ, στην κηδεία του τελευταίου στο Σιάτλ των ΗΠΑ, την 1η Οκτωβρίου 1970. Ο Χέντριξ έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, πριν από 47 χρόνια, και έγινε το δεύτερο μέλος του «Κλαμπ 27», της ομάδας των καλλιτεχνών της ροκ μουσικής που πέθαναν στην ηλικία μόλις 27 ετών. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή