Flashback στην 26η Σεπτεμβρίου

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 26η Σεπτεμβρίου-1

Οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι και ο Ρεπουμπλικανός αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Νίξον, φωτογραφίζονται μετά την πρώτη τους τηλεοπτική μονομαχία σε ένα τηλεοπτικό στούντιο του Σικάγο, το 1960. Οι δύο πολιτικοί θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους άλλες τρεις φορές κατά την προεκλογική περίοδο. (AP Photo)

Flashback στην 26η Σεπτεμβρίου-2

Ιαπωνικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα πετούν χαμηλά πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό, βομβαρδίζοντας τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα και εμπορικά πλοία που βρίσκονται στο σημείο, κοντά στις Νήσους του Σολομώντα, το 1942. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο μαύρος καπνός που αναδύεται από τα αντιαεροπορικά πυρά των αμερικανικών αεροπλανοφόρων. (AP Photo)

Flashback στην 26η Σεπτεμβρίου-3

Η ακροαριστερή τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» δολοφονεί τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μπακογιάννη, έξω από το γραφείο του, στην οδό Ομήρου στο κέντρο της Αθήνας, το 1989. (Φώτο: kathimerini.gr)

Flashback στην 26η Σεπτεμβρίου-4

Αμερικανοί πεζοναύτες που επιβαίνουν σε ένα αμφίβιο τεθωρακισμένο όχημα, πετούν καραμέλες και τσίχλες σε ένα πλήθος παιδιών που τους «πολιορκεί» στον δρόμο τους για τη Σεούλ, κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας, το 1950. (AP Photo/Frank Noel)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή