Flashback στην 20η Οκτωβρίου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 20η Οκτωβρίου-1

Ο Έλληνας κροίσος Αριστοτέλης Ωνάσης και η Ζακλίν Μπουβιέ, χήρα του δολοφονηθέντος Αμερικανού προέδρου Τζον Κένεντι και ευρύτερα γνωστή ως Τζάκι Κένεντι, βγαίνουν από το μικρό παρεκκλήσι της νήσου του Σκορπιού, λίγο μετά την τελετή που τους ένωσε με τα δεσμά του γάμου, το 1968. (AP Photo/Jim Pringle)

Flashback στην 20η Οκτωβρίου-2

Ένα δικινητήριο αεροσκάφος της εταιρείας Convair συνετρίβη σε μία δασώδη περιοχή της πολιτείας του Μισισίπι, κατά τη διάρκεια πτήσης με κατεύθυνση τη Νέα Ορλεάνη, το 1977. Στο αεροπλάνο επέβαινε το δημοφιλές συγκρότητα των Lynyrd Skynyrd, τρία μέλη του οποίου σκοτώθηκαν κατά τη σύγκρουση, μεταξύ των οποίων και ο ηγέτης και τραγουδιστής του γκρουπ, Ρόνι Βαν Ζαντ. (AP Photo)

Flashback στην 20η Οκτωβρίου-3

O διδύμοι πύργοι του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου της Νέας Υόρκης κατά την περίοδο της οικοδόμησης τους, το 1970. (AP Photo/Jim Wells)

Flashback στην 20η Οκτωβρίου-4

Το Μουσειό Γκουγκενχάιμ, ένα από τα εμβληματικότερα κτίρια της Νέας Υόρκης, σχεδιασμένο από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα Φρανκ Λόιντ Ράιτ, δέχεται τους πρώτους του επισκέπτες, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του, το 1959. Το διάσημο μουσείο της 5ης Λεωφόρου της Νέας Υόρκης άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό μία μέρα αργότερα. (AP Photo/Harry Harris)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή