ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 1η Νοεμβρίου

ap_551101091

Flashback στην 1η Νοεμβρίου-1

Ο πρόεδρος της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας Honda, Κιγιόσι Καουασίμα, παρουσιάζει το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκεύασε η εταιρεία στο εργοστάσιο της στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, το 1982. (AP Photo)

Flashback στην 1η Νοεμβρίου-2

Δύο άνδρες διερευνούν τις εκτενείς καταστροφές που επέφερε μία βομβιστική επίθεση του Ιρλανδικού Δημοκρατικού Στρατού στον 31ο όροφο του κεντρικού κτιρίου της ταχυδρομικής υπηρεσίας της Βρετανίας, στο Λονδίνο, το 1971. (AP Photo/Worth)

Flashback στην 1η Νοεμβρίου-3

Πλήθη φοιτητών κατακλύζουν την οδό Πανεπιστημίου υπέρ της ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα, ενώ παράλληλα λαμβάνουν χώρα συγκρούσεις διαδηλωτών – αστυνομίας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, το 1955. Ενδεικτικά, στην Πάτρα, ένα κτίριο του Βρετανικού Ινστιτούτου δέχθηκε επίθεση από οργισμένους νέους που ζητούσαν να δοθεί τέλος στη βρετανική κυριαρχία στο νησί. (AP Photo)

Flashback στην 1η Νοεμβρίου-4

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι έχει σκεπαστεί από μία βροχή από κομφετί και χάρτινες κορδέλες, κατά τη διάρκεια μίας γιγαντιαίας συγκέντρωσης υπέρ της προεδρικής υποψηφιότητας του, στο κέντρο του Λος Άντζελες, το 1960. Σύμφωνα με αστυνομικές εκτιμήσεις, γύρω στους 200.000 πολίτες υποδέχτηκαν πανηγυρικά τον μετέπειτα Αμερικανό πρόεδρο. (AP Photo)