Flashback στην 28η Νοεμβρίου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 28η Νοεμβρίου-1

 Οι Αμερικανοί ηθοποιοί Ντόναλντ Σάδερλαντ και Τζέιν Φόντα τραγουδούν για τους άνδρες μίας μικρής αεροπορικής βάσης του αμερικανικού στρατού, κοντά στη Μανίλα, στις Φιλιππίνες, το 1971. Οι δύο ηθοποιοί συμμετείχαν σε έναν αντιπολεμικό θίασο, ο οποίος πραγματοποίησε μία χριστουγεννιατική περιοδεία, στις βάσεις του αμερικανικού στρατού, στην Ασία. (AP Photo)

Flashback στην 28η Νοεμβρίου-2

Σε ένα τοπίο που μοιάζει ελληνικό, μία σειρά από μουλάρια μεταφέρει τρόφιμα σε στρατιώτες της 5ης αμερικανικής στρατιάς του αμερικανικού στρατού, διασχίζοντας ένα βραχώδες και δύσβατο μονοπάτι, κάπου στη νότια Ιταλία, το 1943. (AP Photo)

Flashback στην 28η Νοεμβρίου-3

Μία γιγαντιαία φιγούρα του ήρωα του Ιουλίου Βερν, Πλοιάρχου Νέμο, συμμετέχει στη μεγάλη παρέλαση για την Ημέρα των Ευχαριστιών, στη Νέα Υόρκη, το 1929. (AP Photo)

Flashback στην 28η Νοεμβρίου-4

Οι «Τρεις Μεγάλοι» του συμμαχικού στρατοπέδου του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, Ιωσήφ Στάλιν, Φραγκλίνος Ρούζβελτ και Ουίνστον Τσόρτσιλ, συναντώνται στην Τεχεράνη, στην πρώτη μεγάλη συμμαχική διάσκεψη του πολέμου, το 1943. Μεταξύ άλλων, στη διάσκεψη, η οποία είχε ως κύριο αντικείμενο της την εξέλιξη του πολέμου στην Ευρώπη απέναντι στη Ναζιστική Γερμανία, αποφασίστηκε και η ημερομηνία της απόβασης στη Νορμανδία, η οποία ορίστηκε για τις 4 Μαΐου του 1944. (AP Photo/British Official Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή