ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 29η Νοεμβρίου

ap_681129021

Flashback στην 29η Νοεμβρίου-1

O πρώην παντοδύναμος επικεφαλής της Λουφτβάφε, της πολεμικής αεροπορίας του Τρίτου Ράιχ, και νυν αιχμάλωτος των Συμμάχων, Χέρμαν Γκαίρινγκ, κατά τη διάρκεια της κράτησης του στη Νυρεμβέργη, όπου πέρασε από δίκη μαζί με άλλους εγκληματίες πολέμου της Ναζιστικής Γερμανίας, το 1945. (AP Photo/Sanders)

Flashback στην 29η Νοεμβρίου-2

Εβραίοι κάτοικοι του νεοσύστατου κράτους του Ισραήλ πανηγυρίζουν στους δρόμους του Τελ-Αβίβ, μετά την απόφαση του Ο.Η.Ε. να χωρίσει την Παλαιστίνη σε δυο ανεξάρτητα κράτη, ένα αραβικό και ένα εβραϊκό. (AP Photo) 

Flashback στην 29η Νοεμβρίου-3

O θρυλικός Ρώσος χορευτής του κλασικού μπαλέτου, Ρούντολφ Νουρέγιεφ, και η Γαλλίδα χορεύτρια Νοέλα Ποντουά προβάρουν μία χορογραφία του Ρολάν Πετί, την οποία θα παρουσιάσουν στην Όπερα του Παρισίου, το 1968. Ήταν η πρώτη φορά που ο Ρώσος χορευτής χόρεψε στην Όπερα του Παρισιού, μετά τη φυγή του από τη Σοβιετική Ένωση. (AP Photo/Michel Lipchitz)

Flashback στην 29η Νοεμβρίου-4

 Ένας Γερμανός αιχμάλωτος πολέμου ανακρίνεται από τη γαλλική αστυνομία, κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, το 1939. (AP Photo)