Flashback στην 15η Δεκεμβρίου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 15η Δεκεμβρίου-1

Η επική ιστορική ρομαντική ταινία του Βίκτορ Φλέμινγκ, «Όσα Παίρνει ο Άνεμος», κάνει πρεμιέρα στο Loew's Grand Theatre της Ατλάντα, κορυφώνοντας τρεις ημέρες εκδηλώσεων για την προώθηση της ταινίας στην πόλη, στις οποίες παρευρέθησαν οι αστέρες της ταινίας, το 1939. Τουλάχιστον 300.000 άτομα κατέφθασαν στην πρωτεύουσα της Τζόρτζια για το εορταστικό τριήμερο. (AP Photo)

Flashback στην 15η Δεκεμβρίου-2

Μόλις λίγες μέρες μετά την ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ και την είσοδο των Ηνωμένων Πολιτειών στον πόλεμο, η Ρουθ Λι, ιδιοκτήτρια ενός κινέζικου εστιατόριου στο Μαϊάμι, κάνει ηλιοθεραπεία σε παραλία της πόλης, έχοντας δίπλα της μία μεγάλη σημαία της προκομμουνιστικής Κίνας, για να μην την περάσουν κατά λάθος για Γιαπωνέζα, το 1941. (AP Photo)

Flashback στην 15η Δεκεμβρίου-3

«Μιλιούνια» οπαδών των «Σκαθαριών» συγκεντρώνονται στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, για να τιμήσουν τη μνήμη του δολοφονηθέντος ιδρυτικού μέλους του συγκροτήματος, Τζόν Λένον, το 1980. (AP Photo/Dave Pickoff)

Flashback στην 15η Δεκεμβρίου-4

Ο γκουρού Μαχαρίσι Μάχιες Γίογκι, «πνευματικός πατέρας» των Μπιτλς και διάσημος στη Δύση για τις τεχνικές του υπερβατικού διαλογισμού, κάθεται ανάμεσα στον Τζορτζ Χάρισον και τον Τζον Λένον στο γκαλά της UNICEF, στο Παρίσι, το 1967. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή