Flashback στη 18η Δεκεμβρίου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 18η Δεκεμβρίου-1

Η σταρ του γαλλικού κινηματογράφου, Μπριζίτ Μπαρντό, διακρίνεται μετά βίας κατά την είσοδο της στο ξενοδοχείο Πλαζα της Νέας Υόρκης, στην οποία έχει μεταβεί για την πρεμιέρα της ταινίας Βίβα Μαρία του Λουί Μαλ, όπου πρωταγωνιστεί, το 1965. (AP Photo) 

Flashback στη 18η Δεκεμβρίου-2

Σε μια εικόνα που θα μπορούσε κάλλιστα να απεικονίζει μία καθημερινή σκηνή της σημερινής Συρίας, μια γυναίκα στέκεται μπροστά στα ερείπια του σπιτιού της στη Μαδρίτη, ενώ οι μάχες για τον έλεγχο της πόλης συνεχίζονται, κατά τον Ισπανικό Εμφύλιο Πόλεμο, το 1936. (AP Photo) 

Flashback στη 18η Δεκεμβρίου-3

Ο μετέπειτα υπουργός Προπαγάνδας του Τρίτου Ράιχ, Γιόζεφ Γκέμπελς, και η σύζυγος του, Μάγδα, λίγο μετά το  γάμο τους, στο Βερολίνο, το 1931. Ακριβώς πίσω από το ζεύγος διακρίνεται ο Αδόλφος Χιλτλερ, περίπου έναν χρόνο  πριν από την έναρξη της παντοδυναμίας του. (AP Photo) 

Flashback στη 18η Δεκεμβρίου-4

Η εμβληματική μορφή των Σκαθαριών, Τζον Λένον, και η σύζυγος του, Γιόκο Όνο, πραγματοποιούν την πρώτη τους κούρσα με ένα ειδικό όχημα για το χιόνι, στη χιονισμένη φάρμα του μουσικού του ροκ εν ρολ, Ρόνι Χόκινς, στο Οντάριο του Καναδά, το 1969. Το ζεύγος επισκέφθηκε τη φάρμα στο πλαίσιο μιας χριστουγεννιάτικης καμπάνιας για την ειρήνη. (AP Photo) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή