Flashback στη 19η Δεκεμβρίου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 19η Δεκεμβρίου-1

Ένα νεαρό αγόρι πετάει πέτρες εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών στην είσοδο ενός κέντρου προσφύγων στην υπό ισραηλινή κατοχή Λωρίδα της Γάζας, το 1987. (AP Photo/Anat Givon) 

Flashback στη 19η Δεκεμβρίου-2

Ιρανοί διαδηλωτές κρατούν φωτογραφίες των συγγενών τους που ισχυρίζονται ότι πέθαναν από τα σκληρά βασανιστήρια της μυστικής αστυνομίας του καθεστώτος του Σάχη, σε ένα νεκροταφείο της Τεχεράνης, το 1978. (AP Photo)

Flashback στη 19η Δεκεμβρίου-3

Λίγο μετά την έναρξη του πολέμου στην Ευρώπη, μετά από ένα ήρεμο ταξίδι στον Ατλαντικό, το πρώτο καναδικό σύνταγμα καταφθάνει στη Μεγάλη Βρετανία, όπου θα εκπαιδευτεί για ένα μικρό διάστημα, προτού μεταβεί στη Γαλλία, για να στηρίξει τη συμμαχική προσπάθεια εναντίον της επέλασης του Τρίτου Ράιχ, το 1939. (ΑP Photo)

Flashback στη 19η Δεκεμβρίου-4

Η Εντιθ Πιάφ, το «μικρό σπουργίτι» με μία από τις μεγαλύτερες φωνές που έβγαλε ποτέ η Γαλλία, ποζάρει για μία φωτογραφία στο πλοίο Queen Elizabeth, καθώς καταφθάνει στη Νέα Υόρκη, το 1967. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή