Flashback στην 27η Δεκεμβρίου

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 27η Δεκεμβρίου-1

Οι Αμερικανοί στρατιώτες που περνούν τις γιορτές των Χριστουγέννων μακριά από τις οικογένειες και τους φίλους τους, υπηρετώντας στο Βιετνάμ, λαμβάνουν μια γεύση από το γιορτινό κλίμα που επικρατεί στην πατρίδα τους, παρακολουθώντας ένα από τα σόου που έδωσε ο Αμερικανός κωμικός Μπομπ Χόουπ και ο θίασος του, σε πολλές αμερικανικές μονάδες στην ασιατική χώρα, το 1967. (AP Photo)

Flashback στην 27η Δεκεμβρίου-2

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον και η σύζυγος του και πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Πατ, τοποθετούν ένα στεφάνι στο φέρετρο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Χάρι Τρούμαν, στην προεδρική βιβλιοθήκη του 33ου επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, στην πόλη Ιντεπέντενς του Μιζούρι, το 1972. (AP Photo)

Flashback στην 27η Δεκεμβρίου-3

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ρόναλντ Ρήγκαν και η σύζυγος του Νάνσυ, χαιρετούν από την είσοδο του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One, πριν αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο του Μέριλαντ για την Καλιφόρνια, όπου θα περάσουν υποδεχτούν τη νέα χρονιά, το 1984. (AP Photo/Scott Applewhite)

Flashback στην 27η Δεκεμβρίου-4

Ένας αστυνομικός μεταφέρει ένα τραυματισμένο κορίτσι στο διεθνες αεροδρόμιο της πόλης Ντάργουιν της Αυστραλίας, η οποία χτυπήθηκε από τον τυφώνα Τρέισι ανήμερα των Χριστουγέννων, το 1974. Τουλάχιστον 10.000 άτομα εγκατέλειψαν τις οικίες τους, εξαιτίας του ακραίου καιρικού φαινομένου. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή