Flashback στην 9η Ιανουαρίου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 9η Ιανουαρίου-1

Ο διευθύνων σύμβουλος της Αpple, Στηβ Τζομπς, ανοίγει μία νέα εποχή για την κινητή τηλεφωνία και το διαδίκτυο, παρουσιάζοντας το πρώτο iPhone, στη διεθνή έκθεση του αμερικανικού κολοσσού, στο Σαν Φρανσίσκο, το 2007. (AP Photo/Paul Sakuma)

Flashback στην 9η Ιανουαρίου-2

Σε μία εικόνα που κατά κάποιο τρόπο συμπυκνώνει το τέλος της ψυχροπολεμικής εποχής και την παγκόσμια κυριαρχία των αμερικανικών προϊόντων, ένας αστυνομικός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας ρυθμίζει την κίνηση μπροστά από το δεύτερο κατάστημα της αμερικανικής αλυσίδας φαστ-φουντ Kentucky Fried Chicken (KFC) που άνοιξε στην Κίνα, στο Πεκίνο, το 1989. (AP Photo/Mark Avery)

Flashback στην 9η Ιανουαρίου-3

Το δημοφιλές σουηδικό ποπ συγκρότημα των Abba δίνει συναυλία για τη UNICEF στην έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, το 1979. (AP Photo/Marty Lederhandler)

Flashback στην 9η Ιανουαρίου-4

Το ιρλανδικό σέτερ του Αμερικάνου προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον, King Timahoe, δοκιμάζει λίγο από την τούρτα γενεθλίων που έφεραν στον πρόεδρο οι εργαζόμενοι του προσωπικού του Λευκού Οίκου, στην Ουάσιγκτον, το 1974. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή