ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στη 10η Ιανουαρίου

ap_400110134

flashback-sti-10i-ianoyarioy0

Mία ατελείωτη γραμμή Ιταλών και Γερμανών αιχμαλώτων πολέμου κατευθύνεται από τη λιβυκή έρημο στο λιμάνι του Τομπρούκ, από το οποίο οι στρατιώτες του Άξονα θα μεταφερθούν μέσω θαλάσσης σε στρατόπεδα αιχμαλώτων πολέμου, στη Λιβύη, το 1942. (AP Photo)

flashback-sti-10i-ianoyarioy2

Οι άσπρες στολές για καμουφλάζ στα χιονισμένα τοπία, τα πέδιλα και ο εξοπλισμός του σκι και τα τυφέκια αυτών των Φινλανδών στρατιωτών που ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τους Σοβιετικούς στα χιονισμένα δάση της Φινλανδίας, τους κάνουν να φαίνονται περισσότερο με εξερευνητές παρά με μαχητές, κατά τη διάρκεια του Χειμερινού Πολέμου μεταξύ Ε.Σ.Σ.Δ. και Φινλανδίας, το 1940. (AP Photo) 

flashback-sti-10i-ianoyarioy4

Ο Αμερικανός συγγραφέας και σεναριογράφος Ρέι Μπράντμπουρι, θρυλική μορφή της λογοτεχνίας του φανταστικού, της επιστημονικής φαντασίας και των ιστοριών τρόμου και μυστηρίου, στέκεται στο γραφείο του στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, περιτριγυρισμένος από διαφορά παιχνίδια της αγαπημένης του θεματολογίας, το 1986. (AP Photo, Doug Pizac)

flashback-sti-10i-ianoyarioy6

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Χένρι Κίσινγκερ, διασκεδάζει με τον ανατολίτικο χορό της κοιλιάς μιας ανάλογα στολισμένης χορεύτριας, κατά τη διάρκεια προς τιμήν του γεύματος, στο National Press Club, στην Ουάσιγκτον, το 1977. (AP Photo)