Flashback στην 11η Ιανουαρίου

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 11η Ιανουαρίου-1

Ένα νεαρό αγόρι κάποιας αραβικής κοινότητας στη Δυτική Όχθη ή τη Λωρίδα της Γάζας δέχεται τη βοήθεια ενός Ισραηλινού στρατιώτη, ο οποίος του παρέχει μία αντιασφυξιογόνα μάσκα, για να ανταπεξέλθει στα δακρυγόνα, κατά τη διάρκεια της Πρώτης Παλαιστινιακής Ιντιφάντας, το 1988. (AP Photo/Max Nash)

Flashback στην 11η Ιανουαρίου-2

Ο θρύλος του NBA, Μάικλ Τζόρνταν, ετοιμάζεται για το πρώτο επαγγελματικό του παιχνίδι ως παίκτης του μπέιζμπολ με την ομάδα των Birmingham Barons, μετά την προσωρινή του αποχώρηση από τα παρκέ και τους Σικάγο Μπουλς, το 1993. Στις 11 Ιανουαρίου του 1999 έγινε γνωστό ότι ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας αποχωρεί εκ νέου από το NBA και την ομάδα του Σικάγο, προτού επιστρέψει για δύο ακόμη αγωνιστικές σεζόν το 2001 με την ομάδα των Washington Wizards. (AP Photo/Dave Martin)

Flashback στην 11η Ιανουαρίου-3

Οι θρύλοι του «σκληρού ήχου» και της heavy metal μουσικής, Iron Maiden, δίνουν συναυλία την πρώτη μέρα του φημισμένου μουσικού φεστιβάλ «Rock in Rio», στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, το 1985. Η συγκεκριμένη συναυλία υπήρξε μία ιστορική στιγμή στην πορεία των Maiden, καθώς το κοινό της έφθασε τα περίπου 300.000 άτομα, στη μεγαλύτερη προσέλευση σε συναυλία στην ιστορία του συγκροτήματος. (AP Photo)

Flashback στην 11η Ιανουαρίου-4

Ο σπουδαίος Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Στιούαρτ δείχνει ήρεμος και ευδιάθετος, καθώς χαλαρώνει στη σουίτα του σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, μετά το τέλος της στρατιωτικής του θητείας κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και την ακόλουθη απόλυση του από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, το 1946. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή