Flashback στην 29η Ιανουαρίου

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 29η Ιανουαρίου-1

Ο ποταμός Χάντσον της Νέας Υόρκης έχει σκεπαστεί από ένα παχύ στρώμα πάγου, μετά από μία σφοδρή επέλαση του χιονιά από την αμερικανική μητρόπολη, το 1936. Στο βάθος της φωτογραφίας διακρίνονται οι ουρανοξύστες του Μπρούκλιν. (AP Photo)

Flashback στην 29η Ιανουαρίου-2

Οι δυτικές φοβίες του Ψυχρού Πολέμου και οι παρανοϊκές θεωρίες συνωμοσίας του Εθνικοσοσιαλισμού δημιουργούν ένα ενιαίο αφήγημα για το Αμερικανικό Ναζιστικό Κόμμα, το οποίο συνδυάζει τους φόβους περί κομμουνιστικής διείσδυσης στις ΗΠΑ με τον ναζιστικό αντισημιτισμό. Εδώ, ο ηγέτης του κόμματος, Τζορτζ Λίνκολν Ρόκγουελ, κρατώντας πλακάτ που διακηρύσσει ότι το 90% των καταδικασμένων στις ΗΠΑ για κομμουνιστική κατασκοπεία είναι Εβραίοι. (AP Photo/Fred Kaufman)

Flashback στην 29η Ιανουαρίου-3

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Ουίνστον Τσόρτσιλ δείχνει να βρίσκεται σε φάση ξεκούρασης, μετά το τέλος του πολέμου και της παράλληλης πενταετής θητείας του στο τιμόνι της χώρας του. Εδώ, εξασκεί το ταλέντο του στη ζωγραφική, περνώντας τις εντυπώσεις του από το Μαϊάμι Μπιτς στον καμβά, στη Φλόριντα, το 1946. (AP Photo)

Flashback στην 29η Ιανουαρίου-4

Το θρυλικό δίδυμο της πρώτης τηλεοπτικης σειράς του Σταρ Τρεκ, Ούιλιαμ Σάτνερ και Λέοναρντ Νίμοι, συναντιούνται και πάλι στη μικρή οθόνη, δεκατρία χρόνια μετά την τελευταία τους κοινή εμφάνιση ως κυβερνήτης και πρώτος αξιωματικός του αστρόπλοιου Έντερπραιζ, το 1983. Η κοινή τους εμφάνιση έγινε στην τηλεοπτική σειρά του ΑΒC, «T.J. Hooker». (AP Photo/Lennox Mclendon)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή