Flashback στη 2α Φεβρουαρίου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 2α Φεβρουαρίου-1

Ένας Νοτιοβιετναμέζος στρατιώτης με μία μπαζούκα ανά χείρας βάλει εναντίον κομμουνιστών ανταρτών των Βιετκόνγκ, σε δρόμο της Σαϊγκόν, κατά τη διάρκεια της καθοριστικής επίθεσης του Τετ που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις του Βόρειου Βιετνάμ εναντίον των νοτιοκορεατικών δυνάμεων, το 1968. (AP Photo)

Flashback στη 2α Φεβρουαρίου-2

Ο σπουδαίος Ισπανός ζωγραφος Πάμπλο Πικάσο «καταδιώκεται» για ένα αυτόγραφο από έναν φανατικό θαυμαστή του, πιθανώς φοιτητή Καλών Τεχνών, στο κύριο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου της Σορβόννης, κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου για το έργο του, στο Παρίσι, το 1946. (AP Photo/J.J. Levy)

Flashback στη 2α Φεβρουαρίου-3

Δύο θρύλοι του NBA, ο ηγέτης των Σικάγο Μπουλς, Μάικλ Τζόρνταν, και ο Έρβιν «Μάτζικ» Τσόνσον των Λος Άντζελες Λέικερς (στην τελευταία σεζόν της καριέρας του), δίνουν τα χέρια τους μετά τη λήξη ενός αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, στον οποίο οι Μπουλς νίκησαν τους Λέικερς με 99-84, στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνιας, το 1996. (AP Photo/Eric Draper)

Flashback στη 2α Φεβρουαρίου-4

Ο παγκόσμιου φήμης Γερμανοεβραίος φυσικός  Άλμπερτ Αϊνστάιν μαζί με τη σύζυγο του, Έλσα, και τον θρύλο του αμερικανικού βωβού κινηματογράφου,Τσάρλι Τσάπλιν, καταφθάνουν στην πρεμιέρα του τελευταίου κινηματογραφικού έργο του «Σαρλό», «Τα Φώτα της Πόλης», στο Λος Αντζελες της Καλιφόρνιας, το 1931. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή