Flashback στην 5η Φεβρουαρίου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 5η Φεβρουαρίου-1

Ο «βασιλιάς» Έλβις Πρίσλεϊ και η σύζυγος του Πρίσκιλλα Πρίσλεϊ μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους, Λίζα Μαρί, το 1968. (AP Photo)

Flashback στην 5η Φεβρουαρίου-2

Πολίτες του Πεκίνου υψώνουν τις σφιγμένες γροθιές τους, καθώς υποδέχονται τις κομμουνιστικές δυνάμεις του Μάο Τσετούνγκ, οι οποίες εισήλθαν νικηφόρα στην πόλη, το 1949. (AP Photo)

Flashback στην 5η Φεβρουαρίου-3

Μέλη των ταγμάτων εφόδου (SA) του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (NSDAP) χαιρετούν ναζιστικά την πομπή της κηδείας ενός αστυνομικού και ενός μέλους της παραστρατιωτικής οργανώσης του NSDAP, οι οποίοι σκοτώθηκαν σε οδομαχίες με κομμουνιστές, στο Βερολίνο, το 1933. Στην κηδεία παρευρέθηκαν ο ίδιος ο καγκελάριος της Γερμανίας και επικεφαλής του NSDAP, Αδόλφος Χίτλερ, καθώς και άλλοι ανώτατοι αξιωματούχοι του κόμματος, όπως ο Γιόζεφ Γκέμπελς. (AP Photo)

Flashback στην 5η Φεβρουαρίου-4

H ηγετική μορφή των «Σκαθαριών» και η γιαπωνέζα σύντροφος του, Γιόκο Όνο, δουλεύουν στο editing της τηλεοπτικής ταινίας «Rape», την οποία έγραψαν και σκηνοθέτησαν μαζί, στο Λονδίνο, το 1969. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή