Flashback στην 21η Φεβρουαρίου

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 21η Φεβρουαρίου-1

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, ευρύτερα γνωστός ως Πελέ, παντρεύεται την πρώτη του σύζυγο, Ρόζμαρι ντος Ρέις Τσόλμπι, με την οποία θα κάνει τρία παιδιά, στην πόλη Σάντος της Βραζιλίας, το 1966. (AP Photo/Neville Makin)

Flashback στην 21η Φεβρουαρίου-2

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ρίτσαρντ Νίξον, και η Αμερικανίδα πρώτη κυρία Πατ Νίξον κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο Σινικό Τείχος, στο πλαίσιο του ιστορικού ταξιδιού του 37ου Αμερικανού προέδρου στην Κίνα, το 1972. (AP Photo)

Flashback στην 21η Φεβρουαρίου-3

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σύμβολο του σεξ της δεκαετίας του '50, Μέριλιν Μονρόε, υπογράφει μία ολόσωμη φωτογραφία της για τους άνδρες μίας αμερικανικής στρατιωτικής μονάδας στην Κορέα, στο τέλος της τετραήμερης περιοδείας της στην κορεατική χερσόνησο, κατά τη διάρκεια του πολέμου της Κορέας, το 1954. (AP Photo)

Flashback στην 21η Φεβρουαρίου-4

Μετά από 25 χρόνια «παγωμένων» σχέσεων μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Κίνας, χωρίς καμία απολύτως διπλωματική επαφή, ο Αμερικανός πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον καταφθάνει στο Πεκίνο για μία εβδομαδιαία ιστορική επίσκεψη στην κομμουνιστική χώρα, το 1972. Εδώ, σε χειραψία με τον ηγέτη της χώρας, Μάο Τσετούνγκ, την ημέρα της άφιξης του. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή