ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 21η Φεβρουαρίου

ap_720221088

flashback-stin-21i-fevroyarioy0

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, ευρύτερα γνωστός ως Πελέ, παντρεύεται την πρώτη του σύζυγο, Ρόζμαρι ντος Ρέις Τσόλμπι, με την οποία θα κάνει τρία παιδιά, στην πόλη Σάντος της Βραζιλίας, το 1966. (AP Photo/Neville Makin)

flashback-stin-21i-fevroyarioy2

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ρίτσαρντ Νίξον, και η Αμερικανίδα πρώτη κυρία Πατ Νίξον κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο Σινικό Τείχος, στο πλαίσιο του ιστορικού ταξιδιού του 37ου Αμερικανού προέδρου στην Κίνα, το 1972. (AP Photo)

flashback-stin-21i-fevroyarioy4

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σύμβολο του σεξ της δεκαετίας του '50, Μέριλιν Μονρόε, υπογράφει μία ολόσωμη φωτογραφία της για τους άνδρες μίας αμερικανικής στρατιωτικής μονάδας στην Κορέα, στο τέλος της τετραήμερης περιοδείας της στην κορεατική χερσόνησο, κατά τη διάρκεια του πολέμου της Κορέας, το 1954. (AP Photo)

flashback-stin-21i-fevroyarioy6

Μετά από 25 χρόνια «παγωμένων» σχέσεων μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Κίνας, χωρίς καμία απολύτως διπλωματική επαφή, ο Αμερικανός πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον καταφθάνει στο Πεκίνο για μία εβδομαδιαία ιστορική επίσκεψη στην κομμουνιστική χώρα, το 1972. Εδώ, σε χειραψία με τον ηγέτη της χώρας, Μάο Τσετούνγκ, την ημέρα της άφιξης του. (AP Photo)