Flashback στην 1η Μαρτίου

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 1η Μαρτίου-1

Ο τρούλος του καθεδρικού ναού Hedwig, στο Βερολίνο, έχει καταρρεύσει ολοκληρωτικά από τους βομβαρδισμούς της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (R.A.F.), οι οποίοι προκάλεσαν ένα πυκνό σύννεφο καπνού στη γερμανική πρωτεύουσα, το 1943. (AP Photo)

Flashback στην 1η Μαρτίου-2

Ο Γάλλος πρόεδρος Σαρλ ντε Γκωλ και ο Αμερικανός ομόλογος του, Ρίτσαρντ Νίξον, συζητούν με τη βοήθεια ενός μεταφραστή, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου που έδωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, στην αμερικανική πρεσβεία στο Παρίσι, το 1969. (AP Photo)

Flashback στην 1η Μαρτίου-3

Ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, Ουίνστον Τσόρτσιλ, χρόνια πριν από τις ημέρες τις μεγάλης δόξας του, εξασκεί την αγαπημένη του ασχολία, τη ζωγραφική, κατά τη διάρκεια κάποιων διακοπών στη Γαλλική Ριβιέρα, το 1929. (AP Photo)

Flashback στην 1η Μαρτίου-4

O Αμερικανός Ευαγγελιστής πάστορας Μπίλι Γκράχαμ έχει μόλις ξεκινήσει την παγκόσμια «αποστολή» του, μεταδίδοντας το χριστιανικό κήρυγμα του σε χιλιάδες πιστούς, σε ένα μεγάλο στάδιο του Λονδίνου, το 1954. O εξαιρετικά δημοφιλής ιεροκήρυκας υπήρξε μία από τις εμβληματικότερες μορφές του σύγχρονου Προτεσταντισμού και ένας από τους πιο διάσημους ιεροκήρυκες του 20ου αιώνα. Κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του κήρυξε σε περίπου 210 εκατομμύρια ανθρώπους, γεμίζοντας μεγάλα στάδια σε όλο τον κόσμο και μεταδίδοντας το κήρυγμα του μέσω του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, όντας ο πρώτος πάστορας που χρησιμοποιήσε το τηλεοπτικό μέσο σε τέτοιο βαθμό. (AP Photo/Leslie Priest)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή