Flashback στην 7η Μαρτίου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 7η Μαρτίου-1

Ένας Αμερικανός στρατιώτης στέκεται στην είσοδο ενός σπιτιού και παρακολουθεί τους γύρω λόφους για πιθανή εχθρική δραστηριότητα, σε κάποια περιοχή κοντά στη Σεούλ, κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας, το 1951. (AP Photo/Jim Martenhoff)

Flashback στην 7η Μαρτίου-2

Ο θρυλικός μουσικός της κάντρι και του ροκ εν ρολ, Τζόνι Κας, και η σύζυγος του, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια Τζουν Κάρτερ, με το νεογέννητο μωρό τους, σε μαιευτήριο του Νάσβιλ, στο Τενεσί, το 1970. Ο γιος των Κας και Κάρτερ, Τζον Κάρτερ Κας, υπήρξε το μοναδικό παιδί του ζεύγους. (AP Photo)

Flashback στην 7η Μαρτίου-3

Η Βρετανίδα ηθοποιός Βανέσα Ρέντγκρεϊβ προβάρει μία χορευτική σκηνή ανάμεσα στα αρχαία ερείπια της Ποσειδωνίας, στην περιοχή της Καμπανίας, στη νότια Ιταλία, το 1968. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία «Ισιδώρα Ντάνκαν», η οποία βασίστηκε στη ζωή της σπουδαίας Αμερικανίδας χορεύτριας του πρώιμου 20ου αιώνα. (AP Photo/Giulio Broglio)

Flashback στην 7η Μαρτίου-4

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από τον κινηματογράφο Paramount Theatre στην Τάιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης, για να παρακολουθήσει την αμερικανική ταινία προπαγάνδας «Τα Παιδιά του Χίτλερ» (Hitler's Children), το 1943. Η ταινία, η οποία υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες των στούντιο της RKO, επικεντρώνεται στις βιαιότητες και τον φανατισμό της Χιτλερικής Νεολαίας. (AP Photo/Dan Grossi)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή