ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στη 12η Μαρτίου

ap_380312018--2

flashback-sti-12i-martioy0

Τα «Σκαθάρια», Τζορτζ Χάρισον, Ρίνγκο Σταρ, Πολ Μακάρτνεϊ και Τζον Λένον, δέχονται την περιποίηση των στυλιστριών της παραγωγής του «A Hard Day's Night», της πρώτης ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούν ως συγκρότημα, στα κινηματογραφικά στούντιο Twickenham, στο Μίντλσεξ, λίγο έξω από το Λονδίνο, το 1964. (AP Photo) 

flashback-sti-12i-martioy1

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός και ένας εκ των ηγετών της συμμαχικής νίκης στον Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο, Ουίνστον Τσόρτσιλ, κάθεται σκεπτικός πάνω από τον τάφο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Φραγκλίνου Ρούζβελτ, έχοντας τοποθετήσει ένα στεφάνι πάνω του, στο Χάιντ Παρκ της Νέας Υόρκης, το 1946. Αριστερά του στέκεται η πρώην πρώτη κυρία και σύζυγος του Ρούζβελτ, Έλενορ. (AP Photo) 

flashback-sti-12i-martioy2

Γερμανοί αστυνομικοί εισέρχονται συντεταγμένα στην αυστριακή πόλη της Ιμστ, την ημέρα της προσάρτησης της Αυστρίας από το Τρίτο Ράιχ (Anschluss) και της εγκαθίδρυσης του Εθνικοσοσιαλισμού στη χώρα, το 1938. (AP Photo)

flashback-sti-12i-martioy3

Πλήθος κόσμου παρακολουθεί τα βεγγαλικά που έχουν κάνει τη νύχτα μέρα στη Βαρσοβία, μετά την έπαρση των σημαιών της Πολωνίας και της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο κέντρο της πολωνικής πρωτεύουσας, την ημέρα που η Τσεχία, η Πολωνία και η Ουγγαρία έγιναν επισήμως μέλη του ΝΑΤΟ, το 1999. (AP Photo/Alik Keplicz)