Flashback στην 30η Μαρτίου

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 30η Μαρτίου-1

Ο Αμερικανός ηθοποιός Μάρλον Μπράντο προσπαθεί «με νύχια και με δόντια» να κρατήσει το χρυσό του αγαλματίδιο, το οποίο προσπαθεί να του αρπάξει από τα χέρια ο Αμερικανός κωμικός Μπομπ Χόουπ, κατά τη διάρκεια της 27ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, στο Χόλιγουντ, στην Καλιφόρνια, το 1955. O Μπράντο κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του Ελία Καζάν, «Το Λιμάνι της Αγωνίας» (Οn The Waterfront). (AP Photo)

Flashback στην 30η Μαρτίου-2

To πρώην «Σκαθάρι» Πολ Μακάρτνεϊ απολαμβάνει λίγο από το μαλλί της γριάς της κόρης του κατά τη διάρκεια μίας παράστασης του τσίρκου Ringling Bros. & Barnum and Bailey Circus, στο Μάντισον Σκούερ Γκάρντεν, στη Νέα Υόρκη, το 1974. (AP Photo/Suzanne Vlamis)

Flashback στην 30η Μαρτίου-3

Ο έκπτωτος τελευταίος σάχης του Ιράν, Μοχάμεντ Ρεζά Παχλαβί, σε παραλία στις Μπαχάμες, δυόμιση μήνες μετά τη φυγή του από τη μεσανατολική χώρα και την επικράτηση της Ιρανικής Επανάστασης, το 1979. (AP Photo)

Flashback στην 30η Μαρτίου-4

O Αμερικανός πρόεδρος Ρόναλντ Ρήγκαν έχει μόλις γλιτώσει να γίνει ο πέμπτος δολοφονημένος πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ εξερχόταν του ξενοδοχείου Washington Hilton Hotel, στην Ουάσιγκτον, το 1981. O Αμερικανός πρόεδρος και δύο άνθρωποι της ασφάλειας του τραυματίστηκαν από τα πυρά του Τζον Χίνκλεϊ Τζούνιορ, ενός ψυχικά ασθενή 26χρονου, ο οποίος παρέμεινε έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική μέχρι το 2016, όταν και αφέθηκε ελεύθερος μετά από απόφαση ομοσπονδιακού δικαστηρίου των ΗΠΑ. (AP Photo/Ron Edmonds)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή